Räntor, bolån och det ekonomiska läget på bostadsmarknaden

Hur påverkas bostadsmarknaden av dagens ekonomiska läge? I inslaget diskuterar SEB och Bjurfors om bolånemarknaden, räntor, bolån och boendeekonomi.


Ta del av när SEB:s ansvariga privatekonom Américo Fernández och Bjurfors VD Fredrik Kullman diskuterar och ger sin syn på bostadsmarknaden, bolån, det ekonomiska läget  i Sverige och även vad som nu händer på marknaden för fritidshus här hemma och utomlands.

kopa-eller-salja-bostad-forstKöpa eller sälja först?
Funderar du på om du ska köpa eller sälja först när du ska byta bostad? Få goda råd av både banken och mäklare i vår artikel: Köpa eller sälja först?

Boka kostnadsfri rådgivning

En lyckad bostadskarriär leder till bättre hem. Och med rätt mäklare vid din sida kan du för varje god bostadsaffär ta ett steg upp i din bostadskarriär. Därför erbjuder vi rådgivning och svar på många av de frågor som du i bostadskarriären funderar över, som hur köpprocessen går till och prisutvecklingen i området

Boka rådgivning

Uppgradera livet utomlands

Ska du göra bostadsaffärer i Spanien? Våra dedikerade mäklare på plats i Spanien finns här för dig, oavsett om du ska köpa eller sälja. Vi guidar dig så att din bostadsaffär blir så lyckad som möjligt.

Kontakta oss

4 vanliga frågor om ränteavdrag på bolån

I deklarationstider är det extra viktigt att ha koll på sitt bolån så att ränteavdragen blir rätt. Här kan du läsa om hur det fungerar – och få svar på de vanligaste frågorna.

Läs mer