9 skäl att välja Bjurfors mäklare

Vi på Bjurfors har hjälpt människor att sälja och köpa sina bostäder sedan 1965. Vi är oerhört stolta över att få förtroendet att vara med dig när du genomför en av livets viktigaste affärer. Här berättar vi om varför du ska anlita oss.

 

Därför ska du välja Bjurfors

 

 1. Vi nöjer oss inte förrän du är nöjd

Vi arbetar efter en unik affärsprocess som säkrar kvaliteten på hela din bostadsaffär – Bjurforsmetoden. Varje fas har sina egna skräddarsydda aktiviteter, utformade för att du som säljare ska känna trygghet, hitta rätt köpare och göra en framgångsrik försäljning.

 

 2. Vi har spekulanterna 

Vårt unika spekulantregister Boagenten ger din bostad de bästa förutsättningarna, ofta redan innan du väljer att gå ut med din försäljning på den öppna marknaden. Vi matchar alltid din bostad med vårt register av potentiella köpare, som alla har angett att de letar efter en bostad precis som din att flytta in i.

 

 3. Vi är den mest rekommenderade mäklaren 

I Svenskt Kvalitetsindex årliga undersökning gav kunderna Bjurfors högst betyg av alla i frågan om rekommendation. Våra kunder är så nöjda med vårt arbete att de mer än gärna rekommenderar oss till en vän eller en bekant som också ska sälja sin bostad. Det gör oss otroligt stolta!

En etta i en bostadsrätt

 

 4. Vi satsar mycket på att presentera och marknadsföra din bostad

Vi vet hur vi marknadsför din bostad på allra bästa sätt, för att kunna locka så många potentiella köpare som möjligt. Vi skapar alltid en mix av marknadsföringsaktiviteter, så att din bostad ska får så bra exponering som möjligt.

 

 5. Vi lyssnar på våra kunders feedback

Efter att du sålt eller köpt din bostad via oss på Bjurfors får du alltid svara på en kort kundundersökning. Vi ställer ett antal frågor för att få reda på din upplevelse av oss. Din feedback använder vi sedan för att utveckla både våra mäklare och våra arbetsprocesser. Vi är måna om att varje säljare och köpare är nöjda med sin upplevelse av oss som mäklarföretag. Vi är också måna om att ständigt utvecklas, både som individer och som företag. Därför är feedbacken från dig ovärderlig!

 

 6. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning

Oavsett i vilken fas av din bostadskarriär du befinner dig kan du alltid vända dig till oss för att få rådgivning om bostadsmarknaden och om din bostad. Även om du inte vill sälja din bostad precis just nu kan vi ändå vara ett stöd för dig. Vi kan till exempel råda dig i hur bostadsmarknaden ser ut för ditt område, vilka renoveringar som lönar sig eller andra goda råd som är förknippat med ditt boende.


Grått kök

 

 7. På förhand – vårt koncept när du inte är helt redo

Om du vill sälja din bostad, men inte vill lägga ut den till försäljning på en gång, kan vi med hjälp av vårt koncept På förhand hjälpa dig att förbereda dig och din bostad på bästa sätt inför en försäljning.

På förhand ® passar dig som kanske ännu inte hittat en ny bostad, till dig som vill förbereda dig inför en kommande försäljning eller till dig som helt enkelt vill se hur stort intresse det är för din bostad genom att snabbt och enkelt kunna komma ut på marknaden.

 

 8. Vi säljer fler bostäder till ett högre pris

Färsk statistik från Hemnet visar att en Bjurforsmäklare säljer fler bostäder; 9,9 stycken i snitt jämfört med riksgenomsnittet på 8,4 för andra kvartalet 2022. Vi har också en högre försäljningsvolym än våra branschkollegor – under andra kvartalet 2022 hade vi en genomsnittlig volym på 39,9 miljoner kronor per mäklare mot genomsnittet på 28,3 miljoner.


 9. Vi attraherar ambitiösa mäklare som vill sälja din bostad

Nyligen utsågs Bjurfors som det fastighetsmäklarföretag där flest mäklarstudenter vill jobba efter sin examen i en undersökning som Universum Communications Sweden har gjort. Vi tror att det beror på att vi erbjuder ett utmanande och spännande arbete i ett framgångsrikt team. Vi tror också att mäklarstudenterna lockas till oss på grund av drivet att alltid prioritera kunden i allt vi gör.Rebecca Bloss

Kommande försäljning – varför säljs så många bostäder på förhandsmarknaden?

Visste du att många bostäder som är till salu endast visas under kommande försäljning och säljs innan ordinarie visning? Förhandsmarknaden har utvecklats mycket de senaste åren – ett resultat av att efterfrågan på bostäder har varit större än utbudet.

Läs mer om förhandsmarknaden