Sälja villan På Förhand – därför bör du testa förhandsmarknaden.

På förhand – vad är det?

Villor som ligger På förhand hos Bjurfors är av olika anledningar inte till salu just nu, men kan komma att säljas snart om förutsättningarna är rätt.

Det är enkelt att köpa villa På förhand

Med tjänsten På förhand kan vi enkelt guida våra kunder till lönsamma villaaffärer där både säljare och köpare känner sig nöjda med resultatet.

 

Gör din bästa villaaffär med På förhand

Ju tidigare du börjar förbereda din villaförsäljning, desto bättre chans har du att hitta rätt köpare och få det pris som du förväntar dig. Med Bjurfors tjänst På förhand hjälper vi dig att förbereda din villa inför en kommande försäljning genom att färdigställa faktauppgifter och beskrivande texter kring bostaden. På så sätt kan den snabbt komma ut på marknaden när det väl är dags. Tjänsten riktar sig även till dig som ska köpa hus och vill hitta drömvillan före alla andra.

 Köpa eller sälja villa på förhand
Det kan vara en god ide att ta vackra foton under sommarhalvåret så att du snabbt kan komma ut på marknaden när det väl är dags.

 

Olika säljstatus på villor som ligger På förhand

De villor som annonseras På förhand hos Bjurfors kan ha olika säljstatus. En del villor ligger På förhand medan säljaren planerar försäljningen och förbereder bostaden för den publika marknaden. Andra villor är till salu om säljvillkoren uppfylls, till exempel tidpunkt för tillträde eller om säljaren får ett tillräckligt högt bud. I vissa fall vill säljaren hitta en ny bostad först. Med tjänsten På förhand förbereds då den kommande försäljningen i lugn och ro så att villan snabbt kommer ut på marknaden den dagen säljaren är redo att sälja.

Det finns många olika anledningar till att säljare väljer att presentera villan På förhand men resultatet är detsamma. Med goda förberedelser ökar förutsättningarna för att villaaffären ska bli så lyckad som möjligt.

”Tusentals villaköpare hittar varje år sitt nästa hem när vi matchar rätt villa med rätt köpare.”

 

Hitta drömvillan innan den är till salu

Många av de villor som vi förmedlar säljs redan på förhandsmarknaden, det vill säga innan de annonseras offentligt och når den publika marknaden. Därför lönar det sig att hålla koll även på kommande försäljningar när du söker efter ditt nästa hem. Om du enbart tittar på de villor som kommer ut till salu och syns på publika bostadsplattformar missar du den stora mängd villor som säljs På förhand. Som köpare är det viktigt att vara aktiv på förhandsmarkanden så att du inte riskerar att gå miste om drömvillan när den dyker upp.

Ett utmärkt sätt för dig som köpare att få tillgång till våra På förhand-villor är att gå med i Bjurfors kostnadsfria spekulantregister Boagenten. Då får du löpande information på mejlen om villor som matchar just dina specifika önskemål, inklusive de villor som ligger På förhand. Varje år hjälper vi tusentals villaköpare att hitta sitt drömhem genom att matcha rätt villa till rätt köpare via Boagenten.

Boagenten är också ett bra verktyg när du ska sälja ditt hus, eller om du bara vill få en indikation på intresse och prisnivå. Snabbt, smidigt och utan kostnad. 

Genom att skapa en bostadsbevakning ligger du steget före alla andra och kan enklare hitta villor innan de når den publika marknaden.

Vi erbjuder även matchning mot Boneos köparregister. Boneo är den bostadsportal i Sverige som har flest bostäder som ligger som kommande försäljning, och finns endast tillgänglig för utvalda mäklarföretag. Genom tjänsten På G är det lättare för köpare att hitta villor som ännu inte är ute på marknaden. För dig som ska sälja maximeras chanserna att få många bud eftersom villan matchas med köpklara spekulanter som just nu letar efter en bostad som din.

Villa med uteplatsLetar du villa? Då kan det vara en bra ide att anmäla dig till vårt register Boagenten. Det är även via Boagenten vi hittar köpklara spekulanter till just din villa.

 

Intresserad av en villa På förhand

Om din drömvilla ligger ute På förhand hos oss kan du meddela ditt intresse direkt till mäklaren för att få information kring status på bostaden och vilka eventuella säljvillkor som säljaren har. Du kan också fråga mäklaren om en förhandsvisning är planerad eller om det finns möjlighet att få en egen förhandsvisning.

Om du vill veta mer om vår tjänst På förhand är du självklart varmt välkommen att kontakta våra mäklare. Här kan du hitta mäklare nära dig.

Köp din nästa bostad innan den är till salu

Många av våra bostäder säljs direkt via vår Boagent utan att nå den publika marknaden. Ligg steget före i din bostadskarriär och skapa en bostadsbevakning.

Skapa bevakning

Till salu eller såld – låt inte slumpen avgöra din bostadsförsäljning

Bostadsmarknaden må vara en smula nyckfull nuförtiden. Men misströsta inte, det går att sälja sin bostad både snabbt och till ett bra pris. Här är knepen som lyfter din bostadsförsäljning.

Läs mer